Saptamana viitoare vom incepe postarea ultimelor 6 emisiuni O&P care fac parte din seria cu titlul “Istoria Bisericii AZS in Romania” auzita, vazuta, traita si povestita de invitatul nostru Dl Nelu Dumitrescu.
Multumim lui Dumnezeu ca ne-a ajutat pana aici! Dupa cele 6 episoade, emisiunea “Oameni si Perspective” va fi suspendata pentru o perioda nelimitata! Multumim tuturor celor ce ne-au urmarit si au fost alaturi de noi. Speram ca timpul petrecut urmarind emisiunile noastre a fost un timp petrecut cu folos! Pentru noi a fost o onoare sa fim in casele dumneavoastra saptamana de saptamana prin emisiunile realizate de Majesty Group si Romanian Media Group!
Noi continuam sa cautam solutii si speram sa revenim cat mai repede! Orice sugestie serioasa va fi luata in consideratie! Suntem deschisi pentru orice propunere care ar putea sa ne ajute sa continuam acest proiect!

Doneaza

5 Responses to “Ultimele 6 emisiuni la O&P”

  1
 1. vreau sa stiu totul despre Angelo Micheli el a mai fost siunul din baieti lui ISAC el a desenat toata biseric lui vatican si toate statuiele sunt facute de ele wste ingerul meu cu sora lui si am avuto in visuri ca zeita pe Afrovita si pe Isus comunic cu ei la ce ora eu vreau. vreau sa stiu de viata lui afrovita Diana zeitele carea a venit din ce fara sa fie nascute si de Acelo Micheli poate si vaticanul este facut cu ajutorul lui. va rog sa dezvaluit acest adevar. am cerut sa se dea incerul Mihail si Ioan cardinalul care a murit de curan lui Benedictus pentru a le spune ce are de spus oamenilor. informati de la EVA MARIA CLAUDIA. viata vecinica

  Claudia

 2. 2
 3. Eu as porpune sa va axati doar pe internet.
  Cine nu are internet la ora asta?!!
  Cati va vizioneaza la tv, si cati pe internet?

  Unde as mai putea gasi emisiuni cu Cezar Luchian? (emisiuni audio, sau audio-video)

  robert, sydney

 4. 3
 5. Intrevederea cu fr Ps Nelu Dumitrescu a fost inedita dar
  postura si virsta inaintata poate e oboseala zadarnica pentru,,Oameni si perspective”Scopul lui Dumnezeu este cuprins in Ev.Mat 5.48 O misiune are un plan si un scop bine definit.Dv.functionati si nu prea in acest sens Daca ,,sponsorizarea” este singura motivatie lucrarea nu va rezista S-a amintit din trecut si a subliniat fr.Ps N.Dumitrescu<<VIATA SPIRITUALA ERA CULTIVATA CU MULTA SERIOZITATE Nostim a fost ca atunci cind era copil la scoala nu a primit covrigi de la invatatoare,ca nu a fost colindator.Copii adventisti acum merg cu colinda dar nu le mai da nici colaci ?(criza si din punct de vedere spiritual).S-a mai subliniat ca Bisericii nu-i face bine libertatea.Da in regimul trecut membrii erau asaltati in fel si chip ,dar erau statiuni si bai Sovata, V.Dornei la care in regimul comunist cred ca a fost si dumnealui N.D s.a la Bai.Acum e ,,privatizare" cine isi poate piermite.S-a amintit de Editura vremii Cuvintul Evangheliei care aducea ,,vestea buna"Azi multe edituri dar cu lucruri
  ce nu indeplinesc scopul divin acestea functionind separat de spiritul advent ce a caracterizat pionerii nostri.Daca vrem sa dialogam cu ,,adevarata reforma dupa inspiratie ,,trebuie sa inceapa de la Altar"iar organizarea Lucrarii e esentiala.Recent s-a facut si se mai fac alegeri,dar daca totul e pe ,,chituci"nu avem nimic cu Adevarul,sa ne oprim din iuresul profanator
  a dogmatismului si formalis-
  mului atit de daunator Sa ne trezim macar in ultim ceas!()

  Ctin

 6. 4
 7. OAMENI DIN ISTORIE ,DAR SI OAMENI IN ISTORIE ASTA ARE NEVOIE OMENIREA ISTOVITA DE ATITEA AMAGIRI DESARTE!!!!!

  Ctin

 8. 5
 9. Pt.echipa “O&P”: Felicitari pt.emisiunile realiate! Dumnezeu sa fie cu voi in contiunare si sa va foloseasca mai departe, in alte emisiuni/proiecte.

  Nemecsek

Leave a ReplyProiectul MAJESTY in general iar OAMENI si PERSPECTIVE in special s-a nascut din dorinta de a oferi orizont, de a indrazni sa vorbim despre lucruri nevorbite inca si sa aducem prin aceasta gandurile celor ce cauta mai aproape de perspectiva lui Dumnezeu. Fiecare emisiune are o tema, un punct de plecare, de obicei chiar o dilema si tinde spre o concluzie, macar un raspuns la intrebarile din deschidere. Ne bucuram sa constatam audienta, ne bucura reactiile si le consideram o contributie la incercarile echipei. Apreciem comentariile obiective, chiar daca nu sustin punctul nostru de vedere ori pe acela al invitatilor. Regretam deosebit de mult prezenta tot mai frecventa a unor comentarii ce exprima frustrari fara legatura cu subiectul abordat in emisiune. Desi nu subscriem la tonul foarte acid, in mod gratuit, si nu impartasim convingerile sau neconvingerile din unele comentarii, am permis postarea lor, cu speranta ca deschiderea larga a usii va transmite si masura de respect pe care o dorim. Suntem tristi sa constatam deturnarea prin comentarii, a subiectului si concluziilor construite in emisiune. Suntem in situatia de a ne intreba: deschidere, dar in ce masura? Permisivitate, dar si in cazul impertinentei fata de Dumnezeu sau fata de semeni? Libertate de expresie dar cu pretul transformarii acestui spatiu in depozit de frustrare, amintiri apasatoare, conexiuni doar cu gunoiul trecutului sau afirmatii neverificate si denigratoare? Ei bine, nu. Din respect pentru Dumnezeu in primul rand, din consideratie pentru cei ce aleg sa exprime in cuvinte masurate, cinstite, drepte, opiniile lor vom alege sa recurgem la responsabilitatea unei gazde. Toti oaspetii au dreptul la tratament special. Asadar vor fi mai departe bineveniti cei ce spun dar isi cantaresc vorbele; cei ce dezvaluie dar numai dupa ce au argumente; cei ce se refera la subiectul in cauza si nu la campiile ce se vad de pe pajistea nemultumirilor istorice. Ne vom rezerva achitarea responsabilitatii de gazda, din respect pentru munca si intentiile noastre precum si din pretuire pentru cei foarte multi dintre dumneavoastra care veniti mereu pe acelasi drum cu noi.