E foarte greu sa vorbesti la trecut despre cineva care a trait realmente fiecare clipa.

Asa l-am cunoscut, asa a trait omul, pastorul, profesorul, liderul Nelu Dumitrescu.

Pentru studenti, o îmbinare fericita între teorie si practica; pentru Biserica un lider autentic si conectat la mersul înainte al manifestarilor mântuirii; pentru familie si tineri un model de energie, franchete si mereu prospetime.

Avem convingerea ca  Dumnezeul pe care l-a slujit din toata inima, stie despre odihna la care l-a chemat, iar îngerul sau va însemna locul de unde îi va darui prima clipa a vesniciei, caci Împaratia Cerului a început deja în viata lui.

 

Noi suntem fericiti ca am realizat împreuna cu el o istorie de suflet a credintei advente, si , în acest fel ceva din darul sau ramâne în emisiunile ce sunt pregatite, ca si în cele difuzate deja.

E o altfel de împlinire a faptului ca faptele ne urmeaza.

 

Alaturi de cei pentru care Nelu Dumitrescu a însemnat mult mai mult decât o persoana speciala, familia lui.

 

 

Echipa Majesty & Oameni si Perspective

Doneaza

3 Responses to “Oameni care conteaza – Nelu Dumitrescu”

  1
 1. Condoleante familiei.
  Orice pierdere este grea.

  Restul… sa lasam in grija lui Dumnezeu.

  Am primit pe mail aceasta veste si am ramas surprins, asa cum ne surprinde moartea de fiecare data.
  De aceea sa fim pregatiti ASTAZI.
  Maine… s-ar putea sa nu mai vina fie ca esti tanar, fie ca esti batran.

  Cu respect,

  Danut Tanase

 2. 2
 3. Am ramas fara replica la stirea trecerii in nefiinta a celui care a fost prietenul nostru,pedagogul nostru,conducatorul nostru spiritual,omul Nelu Dumitrescu.Imi amintesc de orele tirzii din noapte pe care le petreceam la Pitesti discutind cu dinsul intre un grup de prieteni,probleme legate de aparitia raului,de mintuire,predestinatie si vesnicie prinzindu-ne dimineata in multe rinduri,dar bucurosi si multumiti ca am reusit sa primim o parte din raspunsuri la intrebarile care ne framintau.Amabil intotdeauna, gata de a raspunde prezent atunci cind il invitam la comun itatea noastra,mereu interesat de misiune,de bunul mers al bisericii, sociabil si prietenos cu toti oamenii,asa l-am cunoscut pe Nelu D.Sunt convins ca ne vom revedea curind.Ca totdeauna Marius ai fost la inaltime,atit la radio cit si la tv.Dedicatia de mai sus”oameni care conteaza”spune totul.In cuvinte putine ai reusit sa descrii viata unui om adevarat.Felicitari si Domnul sa fie cu tine in tot ce faci si realizezi pentru semeni.Arthur-Spania.

  Arthur

 4. 3
 5. In adevar cind pierdem un barbat invatat asa dupa cum a fost dn.N.Dumitrescu este o pierdere de neuitat. Imi voi aminti cu placere invataturile dinsului din lectii de psicologie prin intermediul RVS.Nu stiu unde le-a studiat din care carti,ma intreb daca cumva nu s-ar fi putut APELA la Dumnezeu pt.problemele personale ale omenirii mai degraba decit la simplii muritori oameni de rind… Stiu ca STA SCRIS in IEREMIA cap.17 v.5..

  Iona

Leave a ReplyProiectul MAJESTY in general iar OAMENI si PERSPECTIVE in special s-a nascut din dorinta de a oferi orizont, de a indrazni sa vorbim despre lucruri nevorbite inca si sa aducem prin aceasta gandurile celor ce cauta mai aproape de perspectiva lui Dumnezeu. Fiecare emisiune are o tema, un punct de plecare, de obicei chiar o dilema si tinde spre o concluzie, macar un raspuns la intrebarile din deschidere. Ne bucuram sa constatam audienta, ne bucura reactiile si le consideram o contributie la incercarile echipei. Apreciem comentariile obiective, chiar daca nu sustin punctul nostru de vedere ori pe acela al invitatilor. Regretam deosebit de mult prezenta tot mai frecventa a unor comentarii ce exprima frustrari fara legatura cu subiectul abordat in emisiune. Desi nu subscriem la tonul foarte acid, in mod gratuit, si nu impartasim convingerile sau neconvingerile din unele comentarii, am permis postarea lor, cu speranta ca deschiderea larga a usii va transmite si masura de respect pe care o dorim. Suntem tristi sa constatam deturnarea prin comentarii, a subiectului si concluziilor construite in emisiune. Suntem in situatia de a ne intreba: deschidere, dar in ce masura? Permisivitate, dar si in cazul impertinentei fata de Dumnezeu sau fata de semeni? Libertate de expresie dar cu pretul transformarii acestui spatiu in depozit de frustrare, amintiri apasatoare, conexiuni doar cu gunoiul trecutului sau afirmatii neverificate si denigratoare? Ei bine, nu. Din respect pentru Dumnezeu in primul rand, din consideratie pentru cei ce aleg sa exprime in cuvinte masurate, cinstite, drepte, opiniile lor vom alege sa recurgem la responsabilitatea unei gazde. Toti oaspetii au dreptul la tratament special. Asadar vor fi mai departe bineveniti cei ce spun dar isi cantaresc vorbele; cei ce dezvaluie dar numai dupa ce au argumente; cei ce se refera la subiectul in cauza si nu la campiile ce se vad de pe pajistea nemultumirilor istorice. Ne vom rezerva achitarea responsabilitatii de gazda, din respect pentru munca si intentiile noastre precum si din pretuire pentru cei foarte multi dintre dumneavoastra care veniti mereu pe acelasi drum cu noi.