Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile de mai jos.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 4.65 out of 5)
Loading ... Loading ...

Doneaza

4 Responses to “212. Istoria Bisericii AZS in Romania – 5. Invitat: Nelu Dumitrescu”

  1
 1. Istoria e frumoasa si dureroasa inacelasi timp si are rolul ei foarte important,e de preferat sa invatam din trecut sa nu facem aceleasi greseli si in viitor.Acum ca ne-am reamintit de vremurile trecute,traite sau doar auzite,ar fi bine sa ne canalizam atentia spre niste PERSPECTIVE mai bune,sa nu ne forman un viitor pe aceleasi ruine,ci pe ideile BUNE ale trecutului cu lumina prezentului spre un viitor mai bun.Atita timp cit vom limita Duhul Sfint in biserica AZS la o persoana(si aceia decedata de vre-o 100 de ani in urma),vom fii o biserica de fosile,in mina celor care “STIU CUM SA NE CONDUCA” ca sa le fie lor bine.Ma rog ca acea zi in care Duhul Sfint va cerceta biserica AZS,si va lua in stapinire pe cei ce-L doresc cu adevarat,sa vina cit mai curind.Eu cred ca merita sa avem PERSPECTIVE

  dan

 2. 2
 3. PERSPECTIVE ABREVIATE\SCURTE TIMPUL DE HAR ESTE PE SFIRSITE.REVENIREA LUI ISUS ESTE NESPUS DE APROAPE

  Iona

 4. 3
 5. Eu am facut un comentariu la emisiunea nr 1 cu Istoria Bisericii azs si m-am adresat lui arius intr-o maniera pe care acum o socotesc gresita. Imi pare rau, daca arius ma citeste acum, as vrea sa stie ca fac o declaratie sincera.
  Acum, in aceasta emisiune, daca Nelu Dumitrescu declara ca Dumitru Popa ar fi vrut sa dimisioneze ca rezultat al primirii sutelor de scrisori la uniune, cum dar atunci, in vara 1990 cu ocazia alegerilor i-a parut rau ca nu a fost reales???
  Si daca s-a zis despre alegerea lui Dumitru Popa – la fel ca la Ceausescu, atunci alegerea lui Nelu Dumitrescu a fost la fel ca la Iliescu!!!

  Si inca ceva, Nelu Dumitrescu spune in emisiune ca el este de acord ca “poporul” sa nu fie informat cu privire la tot ce se petrece la nivelul conducerii. Am ramas in suspans cum Marius a tacut din gura, n-a zis nimic, ca si cum ar fi de acord cu invitatul lui…
  Daca acelasi lucru l-ar fi spus alta persoana, ar fi comentat declaratia lui pe toate partile, dar daca o spune Nelu Dumitrescu, o lasa balta…
  Asta pentru “consens”!!!

  gabriela

 6. 4
 7. GABRIELA (3),

  Nu te mira caci sistemul isi pune amprenta macar peste slujbasi sai.

  Exista in cultura unui popor o vorba interesanta, desigur dupa parerea mea, care spune ca: “De la cine mananc painea, muzica aceluia o cant.”

  Moderatorul se refera la BAZS deci la un sistem. Deci… nu poate sa cante alta muzica.

  Daca in partitura era o pauza de respiratie, moderatorul nu putea canta de unul singur. Deh, ce sa-i faci ? Asa este cand nu poti canta dupa ureche. Avantaje si dezavantaje ca peste tot.

  SMP-colectionar

Leave a ReplyProiectul MAJESTY in general iar OAMENI si PERSPECTIVE in special s-a nascut din dorinta de a oferi orizont, de a indrazni sa vorbim despre lucruri nevorbite inca si sa aducem prin aceasta gandurile celor ce cauta mai aproape de perspectiva lui Dumnezeu. Fiecare emisiune are o tema, un punct de plecare, de obicei chiar o dilema si tinde spre o concluzie, macar un raspuns la intrebarile din deschidere. Ne bucuram sa constatam audienta, ne bucura reactiile si le consideram o contributie la incercarile echipei. Apreciem comentariile obiective, chiar daca nu sustin punctul nostru de vedere ori pe acela al invitatilor. Regretam deosebit de mult prezenta tot mai frecventa a unor comentarii ce exprima frustrari fara legatura cu subiectul abordat in emisiune. Desi nu subscriem la tonul foarte acid, in mod gratuit, si nu impartasim convingerile sau neconvingerile din unele comentarii, am permis postarea lor, cu speranta ca deschiderea larga a usii va transmite si masura de respect pe care o dorim. Suntem tristi sa constatam deturnarea prin comentarii, a subiectului si concluziilor construite in emisiune. Suntem in situatia de a ne intreba: deschidere, dar in ce masura? Permisivitate, dar si in cazul impertinentei fata de Dumnezeu sau fata de semeni? Libertate de expresie dar cu pretul transformarii acestui spatiu in depozit de frustrare, amintiri apasatoare, conexiuni doar cu gunoiul trecutului sau afirmatii neverificate si denigratoare? Ei bine, nu. Din respect pentru Dumnezeu in primul rand, din consideratie pentru cei ce aleg sa exprime in cuvinte masurate, cinstite, drepte, opiniile lor vom alege sa recurgem la responsabilitatea unei gazde. Toti oaspetii au dreptul la tratament special. Asadar vor fi mai departe bineveniti cei ce spun dar isi cantaresc vorbele; cei ce dezvaluie dar numai dupa ce au argumente; cei ce se refera la subiectul in cauza si nu la campiile ce se vad de pe pajistea nemultumirilor istorice. Ne vom rezerva achitarea responsabilitatii de gazda, din respect pentru munca si intentiile noastre precum si din pretuire pentru cei foarte multi dintre dumneavoastra care veniti mereu pe acelasi drum cu noi.